Bevenco Internationaal

Onder de vlag ‘Bevenco internationaal’ zijn wij al een aantal jaren actief op het gebied van export. Denk hierbij aan omliggende landen zoals België, Duitsland, Luxemburg. Maar ook wereldwijd weten onze dranken zich een weg te vinden naar allerlei mooie landen en gebieden zoals: Korea, Tahiti, Singapore, Spanje en Denemarken.

Kleine hoeveelheden, volle vrachtwagens, maar ook complete containers: onze exportafdeling zorgt ervoor dat uw zending vanuit ons magazijn wereldwijd tot in de puntjes wordt geregeld. Met ons grote, vertrouwde netwerk van transporteurs en douaneloodsen zorgen wij voor de verzending en complete afhandeling!

Onderstaande merken worden momenteel door ons geëxporteerd. Heeft u ook interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.

AGP Vergunning
Bevenco B.V. beschikt over een AGP-vergunning. Bij onze inkoop van het totale drankenassortiment hoeven wij nog geen accijns af te dragen aan de Nederlandse overheid. Hierdoor kunnen wij wijn, bier, gedistilleerd en ook alle overige producten accijnsvrij doorleveren naar het buitenland. De levering zal dan door ons voorzien worden van een, door de douane goedgekeurd, accijnsdocument. Dat maakt het exportproces voor u een stuk gemakkelijker!

Onze internationale producten van Gerolsteiner. Klik op het logo om ze te bekijken.

Onze internationale producten van Silver Ocean Hard Seltzer. Klik op het logo om ze te bekijken.