Allan Scott Sauvignon Blanc #23 bij WineSpectator!

WoW! Wine Spectator; ‘s werelds toonaangevende wijnautoriteit, heeft aangekondigd dat Allan Scott Sauvignon Blanc Marlborough 2020 is uitgeroepen tot de #23 wijn in de lijst van de ‘Top 100 Wines’ van dit jaar. De volledige lijst van de Top 100 wijnen is online te vinden op top100.winespectator.com.

‘De lijst van dit jaar is een diverse groep, variërend van opkomende wijnlabels en regio’s tot traditionele landgoederen die nieuwe richtingen verkennen’, aldus Thomas Matthews, Executive Editor, Wine Spectator. We zijn verheugd om de Top 100-wijnen van dit jaar te presenteren en dat onze lezers ervan mogen genieten. ”

Door middel van blindproeverijen door de redactie van Wine Spectator, werd deze top100 wijnen geselecteerd uit meer dan 15.000 wijnen! De selecties zijn gebaseerd op vier criteria: kwaliteit (weergegeven door score), waarde (weergegeven door prijs), beschikbaarheid (op basis van het aantal gevallen dat is gemaakt of geïmporteerd in de VS) en, het belangrijkste, de ‘X-factor’: een overtuigend verhaal achter de wijn. En dat heeft Allan Scott! 

De Top 100-lijst van Wine Spectator is een jaarlijks hoogtepunt sinds 1988, met de beste wijnen van het afgelopen jaar, wijnmakerijen die het bekijken waard zijn in de toekomst en de producenten en wijnen waar de redacteuren van Wine Spectator het meest enthousiast over zijn.

De volledige Top 100-lijst zal verschijnen op top100.winespectator.com en in het decembernummer van het tijdschrift. Het gedrukte nummer zal vanaf 21 december beschikbaar zijn in kiosken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *