Franklin&Sons Rhubarb

Deze rabarber tonic is ontwikkelt op basis van inspiratie die afkomt van chef-koks die ervoor kozen om rabarber in hibiscusbloemen te pocheren om daarmee de zoete en kruidige tonen naar voren te brengen. De beste rabarbers voor deze tonic zorgen voor een overvloedige ‘vers gesneden’ zurigheid in de smaak. De samenvoeging van de hibiscusbloem maakt het net weer een tikkeltje verfijnder! Deze roze tonic haalt dan ook het beste naar boven in gekruide gins of cocktails met gemberlikeur 

Perfect Pairings: 
Combineert prachtig met kruidige gins met tonen van kaneel, kardemom en anijs. Ook is deze een tonic geweldige aanvulling op een wodka op basis van tarwe met natuurlijke vanille-tonen.

Foodpairing:
Mexicaanse, Portugese en Engelse keuken, gerechten zoals salsa, varkensvlees, rode biet of een salade van geitenkaas.

Maak kennis met de ambachtelijk bereide, exclusieve tonics en mixers van Franklin & Sons, die perfect bij de allerbeste ambachtelijke spirits passen. De eerste producten zagen in 1886 het levenslicht en werden verkocht vanuit de kleine confiserie van de familie in 171 High Street, Rickmansworth, Londen. Vanaf dat moment ging de bal aan het rollen en begonnen de drie broers Franklin hun zelfgemaakte frisdranken met succes te verkopen. Vandaag, ruim honderd jaar later, vieren we dat succes met een assortiment drankjes die unieke ingrediënten combineren en zo garant staan voor de uitmuntende smaak van Franklin, zonder ooit afbreuk te doen aan de spirits waarmee ze het glas delen.

Alle drankjes van Franklin & Sons bevatten alleen natuurlijke aroma’s, extracten en kleurstoffen. Er komen geen bewaarmiddelen of zoetstoffen aan te pas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *