Quint Sangria

Quint Sangria

Proost op de opening van de terrassen! We hopen op een mooi en gezond horecajaar! Wist u dat Quint Sangria een begrip is in België en dat voor veel ondernemers en particulieren dit merk niet meer weg te denken is vanwege het gemak en de hoge kwaliteit! 

Quint Sangria is geproduceerd met Spaanse kwaliteitswijnen en met plaatselijke Spaanse ingrediënten zoals: suiker, alcohol en natuurlijke fruitextracten. Ook wordt er alcohol toegevoegd om het constante alcoholgehalte van 15% te verkrijgen. Hierdoor blijft de smaak, kleur en kwaliteit hetzelfde.

Premium Quint Sangria is gebruiksklaar, hoeft niet in de koelkast/koeling en is verkrijgbaar in verschillende varianten: rood, wit en rosé. Quint Pink is de rosé variant van de Quint rood en wit. Quint Pink bevat roze pompelmoes wat het verfrissend en dorstlessend maakt.

Verkrijgbaar in verschillende verhoudingen: 75 cl fles, 3L Bib, 5L Bib en 15L Bib. De bag in boxes zijn na opening 6 maanden houdbaar en bevat een tapkraan. Ongeopend blijft Quint Sangria 1 jaar goed. De kwaliteit wordt dan alleen maar beter, net als bij goede wijn.

De perfecte bereiding

1. Neem een Quint Sangria glas en vul het voor een derde met ijsblokjes.

2. Voeg stukjes vers gesneden fruit toe, werk af met een schijfje sinaasappel.

3. Schenk Quint Sangria in het Quint Sangria-glas.

Eén reactie op "Quint Sangria"

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *