BEDANKT VOOR JE AANMELDING VOOR DE MASTERCLASS

Yes! Dank voor je inschrijving! Je aanvraag wordt in behandeling genomen. Na goedkeuring ontvang je een bevestiging per mail.

BOEK NOG EEN MASTERCLASS

Masterclass Salted: De psychologie achter jouw menukaart

februari 2023
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5

Wist je dat de gemiddelde gast in slechts 109 seconden al weet waar haar voorkeur naar uitgaat? Dat is minder dan 2 minuten om je gast te sturen in haar beslissing. Wil jij duizenden euro’s meer omzet halen uit je menukaart? Dan moet deze strategisch slim worden ingedeeld! Tijdens deze 1-op-1 workshop bestuderen wij samen jouw menukaart en geven we jou tips en tricks voor jouw persoonlijke menu engineering!

Masterclass Vinos Quixote:
Nine Wine Senses of Spain

februari 2023
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5

Laat je meenemen op reis door 9 bekende en minder bekende wijnregio’s in Spanje. Vinox Quixote neemt jullie mee op een indrukwekkende tour naar al hun wijnhuizen en gebieden. De Vinos Quixote wijnen behoren tot de meest exclusieve wijnen uit Spanje met een internationale reputatie. Tijdens deze workshop wordt er per wijnregio wijn geproefd en begeleid met informatie over het gebied en vinificatie. Kom jij deze ambachtelijk Spaanse wijnen ontdekken?

Masterclass Gulpener:
Bier en Spijs

februari 2023
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5

Als onafhankelijke familiebrouwerij geniet Gulpener al sinds 1825 van hun vrijheid. De vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar te verrijken en continu te zoeken naar vernieuwende smaken. Dit laten ze je graag ervaren! Heb jij altijd al willen weten hoe en waarom bier zo goed met eten combineert? Dit en nog veel meer doen ze uit de doeken en gaan jullie ondervinden in een gezellige en leerzame workshop onder leiding van een ware biersommelier. 

Masterclass Redefine Meat & Bastard: Culinary Experience

februari 2023
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5

De beste chefs worden ingezet vanuit Bastard en Ofyr! Ontdek de vele mogelijkheden die er zijn met een Bastard, zoals: grillen, koken, bakken, slow cooken, roken of stoven. Met deze workshop worden de beste recepten bereidt op The Bastard kamado. Verschillende culinaire hoogstandjes worden ten toon gesteld in combinatie met Redefine Meat en de verschillende dranken partners die aanwezig zijn op deze dag. Laat u verwennen en inspireren!