PROMOTIEMATERIALEN 

Promotiemateriaal

Proefplanken

Om steeds meer in te spelen op beleving en de behoefte van uw gasten hebben wij binnen Bevenco verschillende proefplanken voor zowel wijn als bier ontwikkelt. Met wisselende thema’s en smaakvariaties kunt u voor alle momenten en seizoenen de juiste planken aan uw gasten serveren. Wij hebben alles uitgewerkt met bijpassende kaarten voor tekst en uitleg. Ook leveren wij bijpassende glazen zoals het Royal Leerdam AnDer 1.0; hét proefglas voor de echte bierliefhebber. Of een wijnglas zonder steel van onze partner Oberglas. Succes en enthousiasme gegarandeerd! 

Koelkasten

Wat ons betreft is er 1 merk om mee te werken; Gamko! Misschien niet de goedkoopste, maar op lange termijn wel de beste keuze. En dat is de reden waarom wij graag deze koelkasten plaatsen bij onze relaties. Deze koelkasten zijn stil, energiezuinig, efficiënt en oerdegelijk. Gamko is een wereldwijde speler in het produceren van professionele koelingen voor de horeca, catering- en recreatiebedrijven en andere instellingen met horecafaciliteiten.  Ze leveren al sinds 1958 een unieke en vernieuwende mix van producten voor klanten over de hele wereld. Destijds zorgde dat voor een heuse revolutie in de wereld van de professionele koelingen. 

Terrasaankleding

Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met de aankleding van uw terras! Vanuit onze verschillende merken hebben wij een groot aanbod van parasols, stoepborden, strandstoelen en heel veel ander POS-materiaal. Daarnaast kunnen wij ook tailormade oplossingen bieden met onze partner Solero; waarmee wij oneindig kunnen varieren in allerlei oplossingen op het gebied van parasols en aanverwante zaken! 

Klimaatkasten

Pas bij de juiste temperatuur komen uw dranken optimaal tot zijn recht. Zelfs een paar graden verschil in de temperatuur heeft een grote invloed op de smaakbeleving. Klimaatkasten zijn ideaal voor het op voorraad houden van verschillende wijn- en biersoorten op de benodigde drinktemperaturen. In deze klimaatkasten worden door het toepassen van speciale componenten verschillende temperaturen bereikt.

Wij hebben gekozen voor een samenwerking met Smaak van de Wereld. Als koelspecialist ontwikkelt Smaak van de Wereld voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen een hoge kwaliteit. Ook de afwerking van deze wijnklimaat kasten zijn zeer luxe.

Glaswerk

Met Oberglas komt u altijd goed voor de dag! Dit stijlvolle, alom inzetbare glaswerk is van uitstekende horecakwaliteit. Ontwikkelt van hoogwaardig kristal is het sjiek en elegant, maar kan het tegelijkertijd ook tegen een stootje, omdat wij weten dat in de horeca dit wel noodzakelijk is! We bieden u een klassieke en moderne lijn glazen en hebben deze in zes variaties voor; mineraalwater, whiskey, champagne, witte wijn, rode wijn en de zogenoemde bourgogne glazen. Hiermee kunnen we het totale drakenassortiment voor u afdekken.

Oberglas passion
Proefplank bevenco