BEVENCO

Testimonials

Wat zeggen onze klanten?

Perry's logo def zwart

Beachclub Perry’s

Mooie ondernemers met een fris team van medewerkers. Al hun dranken vallen in de categorie ‘genieten’ en dat is hetgeen dat aansluit bij ons concept! Ze hebben een vernieuwende kijk op gastronomie, trends en beverages met een goede service&support. Het type ondernemingen waarmee ik graag aan tafel zit. En met deze leverancier kan ik een onderscheidende drankenkaart over de gehele breedte invullen!

Walter Bien – Beachclub Perry’s – Scharendijke

Ben-Cohen-logo-200x200

Ben Cohen Tel-Aviv Streetfood

Wij werken al lang samen met Bevenco en zijn super tevreden!
De leveringen zijn altijd op tijd en ik kan tot op het laatste moment nog producten bestellen. De service is fantastisch, en de kwaliteit van de producten ook.
Samen met de eigenaren heb ik mijn kaart samengesteld en ook hier was de ondersteuning heel fijn.
Een aanrader om mee samen te werken!

Dalien Cohen – Ben Cohen Tel-Aviv Streetfood – Amsterdam

DH17 Drankenspeciaalzaak en FDR

DH17 Drankenspeciaalzaak en FDR

Bevenco is een superfijn bedrijf om zaken mee te doen. Persoonlijk contact, hoge kennis van dranken, aandacht voor product maar ook voor mij als ondernemer en altijd meedenkend in kansen. Daarnaast gaan ze heel ver in service en ondersteuning. Een prettige samenwerking waar we hopelijk nog jaren en jaren plezier van zullen hebben!

Elise van Tol – DH17 Drankenspeciaalzaak en FDR – Bergen op Zoom

Proeflokaal 1574

Proeflokaal 1574

Bevenco en de Keldermeesters blinkt uit door hun partnership voor de horeca en mijn Proeflokaal 1574. Ze hebben een breed aanbod aan vernieuwende en onderscheidende wijnen die zeer passend zijn voor een wijnbar als die van ons, waar wijn- spijs combinaties centraal staan. Kortom voor mij is keldermeesters de partner voor gastronomische wijnen met een goede prijs/kwaliteit verhouding”

Maarten van den Dries – Proeflokaal 1574 – Leiden