Team bevenco

Zij maken het verschil! Onze mensen zijn Bourgondiërs, levensgenieters, professionals, allemaal met een grote passie voor drinks! Ieder met zijn of haar specialisme die zij graag met u delen! Want laten we eerlijk zijn, dat is van toegevoegde waarde voor u, uw assortiment en uw omzet! Outstanding drinks deserves outstanding people! 

Naast het hebben van kennis van zaken is ons team klantvriendelijk, out of the box denkend, en servicegericht. En echt enorm servicegericht; kijkt u hier maar eens wat wij graag extra doen voor onze klanten!

Wij geloven dan ook niet in een bepaald persoon per gebied. U kunt zelf kiezen met welk van onze collega’s u contact wil hebben binnen het specialisme en profiel wat bij u gevoelsmatig het beste past! Neemt u daarom contact op met 1 van onze medewerkers en ervaar het zelf!

Robert van Gurp

Register Vinoloog
Onze financieel manager! Robert linkt alles aan elkaar en weet alle connecties op de juiste manier te leggen. Hij zorgt ervoor dat op het vlak van financiën en transport alles optimaal is geregeld. Als medeoprichter van Bevenco zijn er voor hem ook geen geheimen binnen het gehele assortiment dranken! En met zijn afgeronde vinologenopleiding is er bij hem een diepgang te vinden in wijn.

robert@bevenco.nl
+31 6 25 08 38 77

Willem Jan Struik

Register Vinoloog
Vanuit een bourgondisch nest is hij vanaf het eerste uur actief in de drankensector. Hij investeert graag in de markt en zijn klanten en heeft altijd weer nieuwe ideeën. De perfecte balans met zijn compaan die dit weer relativeert wat zorgt voor een juiste koers en balans binnen het bedrijf. Als Register Vinoloog is zijn wijnkennis groot, maar als echte liefhebber is er een grote passie en kennis voor het gehele assortiment dranken.

willemjan@bevenco.nl
+31 6 41 07 27 26

Rene Verhoef

Zytholoog
Frysk bloed tsjoch op! Onze Fries die door de liefde van z’n leven nu in Zeeuws Vlaanderen woont. Hardlopen, fietsen, zwemmen; hij doet het maar al te graag; die triathlon gaat er komen! Op het gebied van dranken draait hij al zo’n 15 jaar mee. Hij adviseert u graag over de gehele breedte van ons portfolio. Maar de 2-jarige zythologenopleiding in Gent zorgt voor een enorme bierkennis die hij perfect weet toe te passen!

rene@bevenco.nl
+31 6 41 31 97 83

Herman Struik

Wijn Specialist
Herman de Handyman! Technisch is hij erg sterk en werkt hij de concepten uit die ontwikkelt worden. Daarnaast is hij een liefhebber van mooie dranken en een ware wijnspecialist. Ook heeft hij een grote voorliefde voor Israël en kan hij tot in detail enthousiasmeren over de mooie dranken die wij ook uit dit land importeren. In zijn vrije tijd is hij graag in de weer met zijn kamado om hier mooiste gerechten op te bereiden, ter compensatie pakt hij zijn racefiets voor een stevige ronde trappen.

herman@bevenco.nl
+31 6 13 35 50 22‬

 

 

Alex Swibben

Register Vinoloog
De wijnfluisteraar, onze gezelligheidsman! Uren, kan hij vol passie vertellen over wijn. Hij denkt in wijn, ademt wijn, het is zijn levenslust. Al een leven lang (en dat is lang gezien zijn leeftijd) is hij werkzaam in deze branche en zijn er ook geen geheimen meer voor hem. Het is dan ook geen verrassing dat hij zijn diploma register vinoloog heeft behaald. Hij weet overal ter wereld de perfecte pareltjes te selecteren en zorgt ervoor dat het wijnportfolio staat als een huis. Hij komt graag bij je langs om dit portfolio samen te proeven en te beleven!

alex@bevenco.nl
+31 6 54 21 48 55

 

Senie Troost

Soda & Sons Specialist
Aan enthousiasme geen gebrek! Altijd een vrolijke lach en veel gezelligheid. Senie is een liefhebster van mooie dranken en heeft het portfolio van Soda&Sons haar eigen gemaakt. Bent u op zoek naar omzetverhogende, kwalitatieve dranken in het alcoholvrije segment? Laat Senie dan zeker eens langs komen en zij zal u inspireren en verrassen!

senie@bevenco.nl
+31 6 14 96 44 64

 

Jeanne-Marij van der Veer

Office Manager

Ze is een warm welkom voor onze bezoekers én onze steun en toeverlaat op kantoor! Jeanne-Marij is een vrolijke, opgeruimde, administratieve duizendpoot die nergens haar handen voor omdraait. Als organisatorische alleskunner heeft Jeanne-Marij haar zaken altijd op orde. En natuurlijk is ook zij een liefhebster van het goede leven, waarbij ze het genieten van een goed glas wijn compenseert met een stevige duurloop.

jeanne-marij@bevenco.nl
+31 187 84 46 95