Team bevenco

Zij maken het verschil! Onze mensen zijn Bourgondiërs, levensgenieters, professionals, allemaal met een grote passie voor drinks! Ieder met zijn of haar specialisme die zij graag met u delen! Want laten we eerlijk zijn, dat is van toegevoegde waarde voor u, uw assortiment en uw omzet! Outstanding drinks deserves outstanding people! 

Naast het hebben van kennis van zaken is ons team klantvriendelijk, out of the box denkend, en servicegericht. En echt enorm servicegericht; kijkt u hier maar eens wat wij graag extra doen voor onze klanten!

Wij geloven dan ook niet in een bepaald persoon per gebied. U kunt zelf kiezen met welk van onze collega’s u contact wil hebben binnen het specialisme en profiel wat bij u gevoelsmatig het beste past! Neemt u daarom contact op met 1 van onze medewerkers en ervaar het zelf!

Robert van Gurp

Register Vinoloog
Onze financieel manager! Robert linkt alles aan elkaar en weet alle connecties op de juiste manier te leggen. Hij zorgt ervoor dat op het vlak van financiën en transport alles optimaal is geregeld. Als medeoprichter van Bevenco zijn er voor hem ook geen geheimen binnen het gehele assortiment dranken! En met zijn afgeronde vinologenopleiding is er bij hem een diepgang te vinden in wijn.

robert@bevenco.nl
+31 6 25 08 38 77

Willem Jan Struik

Register Vinoloog
Vanuit een bourgondisch nest is hij vanaf het eerste uur actief in de drankensector. Hij investeert graag in de markt en zijn klanten en heeft altijd weer nieuwe ideeën. De perfecte balans met zijn compaan die dit weer relativeert wat zorgt voor een juiste koers en balans binnen het bedrijf. Als Register Vinoloog is zijn wijnkennis groot, maar als echte liefhebber is er een grote passie en kennis voor het gehele assortiment dranken.

willemjan@bevenco.nl
+31 6 41 07 27 26

Rene Verhoef

Zytholoog
Frysk bloed tsjoch op! Onze Fries die door de liefde van z’n leven nu in Zeeuws Vlaanderen woont. Hardlopen, fietsen, zwemmen; hij doet het maar al te graag; die triathlon gaat er komen! Op het gebied van dranken draait hij al zo’n 15 jaar mee. Hij adviseert u graag over de gehele breedte van ons portfolio. Maar de 2-jarige zythologenopleiding in Gent zorgt voor een enorme bierkennis die hij perfect weet toe te passen!

rene@bevenco.nl
+31 6 41 31 97 83

Herman Struik

Wijn Specialist
Herman de Handyman! Technisch is hij erg sterk en werkt hij de concepten uit die ontwikkelt worden. Daarnaast is hij een liefhebber van mooie dranken en een ware wijnspecialist. Ook heeft hij een grote voorliefde voor Israël en kan hij tot in detail enthousiasmeren over de mooie dranken die wij ook uit dit land importeren. In zijn vrije tijd is hij graag in de weer met zijn kamado om hier mooiste gerechten op te bereiden, ter compensatie pakt hij zijn racefiets voor een stevige ronde trappen.

herman@bevenco.nl
+31 6 13 35 50 22‬

 

 

Jeanne-Marij van der Veer

Office Manager

Ze is een warm welkom voor onze bezoekers én onze steun en toeverlaat op kantoor! Jeanne-Marij is een vrolijke, opgeruimde, administratieve duizendpoot die nergens haar handen voor omdraait. Als organisatorische alleskunner heeft Jeanne-Marij haar zaken altijd op orde. En natuurlijk is ook zij een liefhebster van het goede leven, waarbij ze het genieten van een goed glas wijn compenseert met een stevige duurloop.

jeanne-marij@bevenco.nl
+31 187 84 46 95

 

Daan-Jan Orgers

Logistiek Manager

De woorden ‘kan niet’ en ‘lukt niet’ staan niet in zijn woordenboek. Daan-Jan is enorm resultaatgericht en gaat geen uitdaging uit de weg. Het magazijn is dan ook zijn domein en hij zorgt dat het hier tot in de puntjes geregeld is. Daan-Jan is een groot fan van autosport. Regelmatig kruipt hij ook zelf met een goed glas speciaalbier achter het stuur; weliswaar dan wel van zijn racesimulator. 

logistiek@bevenco.nl
+31 187 84 46 95

 

Ellen van Leeuwen

Accountmanager Retail

Als moedervan 5, krijg je hoe dan ook passie voor wijn! Zo begon het bij Ellen een jaar of 8 geleden. Samen met haar partner begon zij een wijnspeciaalzaak in Breukelen. Sindsdien heeft zij haar WSET papiertje behaald en heeft zij zich razendsnel ontwikkelt tot een ware specialiste. Sprankelend en frivool vertelt ze graag over haar liefde in de flessen weet zij de behoeftes van de retail feilloos in te vullen.

ellen@bevenco.nl
31 6 14964464

Wilko de Neef

Sales Manager

Hij was gisteren gestopt met bier drinken, maar vandaag viert hij zijn comeback! Mr. Beer is here. Hij heeft veel gezien, gehoord, geproefd in de wereld van dranken. Als u uw dag niet heeft, dan zorgt Wilko dat u die wel krijgt. Zijn levensmotto is: ‘zeg wat je doet en doe wat je zegt’ en dit is ook wat hij nakomt. Wilko is een ware bon vivant; een vreugdevolle levensgenieter! 

wilko@bevenco.nl
+31 6 51 52 22 64

 

Ton van Hoorn

Logistieke Held

Altijd in voor een feestje. Dat is DJ Ton! Velen kennen hem van eveneenfeestje.nl. Naast dat Ton zorgt voor veel gezelligheid op een feestje, vinden wij het erg gezellig dat hij onderdeel is van ons team. Want Ton is een fijn persoon in de omgang en heeft al jarenlange logistieke ervaring in de dranken. Hij geniet ervan als het magazijn strak en geordend is en dat alle orders op tijd en correct de deur uit zijn. Dat is ook een genot voor onze relaties. Daarom is Ton voor ons een feestje, en we hopen heel wat langer dan voor ‘even’. 

logistiek@bevenco.nl
+31 187 84 46 95

 

 

Janet Rottier

Management Assistent & HR

Haar geurenbibliotheek is groter dan menig wijnspecialist binnen de organisatie! 10 jaar lang is ze actief geweest in de drogisterij-branche. Vanuit hier brengt zij veel ervaring en specialisme in om de organisatie naar hoger en gestructureerd niveau te brengen. Ze is een ware steunpilaar voor alle commerciële activiteiten en daarnaast een luisterend oor voor alle medewerkers. Wine that is pink in color makes her happy!

Janet@bevenco.nl

Bart van Doorn

Vinoloog & Liquorist

Aangenaam, Bib Gourmand! Euhh Bart Gourmand alias van Doorn. Bart is een ware epicurist, een op en top genieter van de totale gastronomie met vrienden en familie. No way dat hij deze culinaire wereld ooit los zal laten. Hij is dan ook gediplomeerd vinoloog en liquorist. Hij heeft een historie bij traditionele wijnimporteurs en wilde graag zijn kennis en netwerk inzetten bij een frisse, jonge en vernieuwende organisatie.

Bart@bevenco.nl
31 6 41200672

Peter Los

Vinoloog

Ontmoet Peter Los, onze wijnkenner met een encyclopedische kennis en een hart dat sneller gaat kloppen van wonderschone natuur… wijn.  Zijn gemoedelijke aard maakt elk gesprek tot een gezellige bijeenkomst. Peter combineert zijn rijke vakkennis met een bruisend enthousiasme, waardoor hij een gewaardeerd lid is van ons team. Laat je meeslepen door zijn verhalen en proef de passie waarmee hij over zijn specialiteit spreekt.

info@fairwines.nl
0187 844 695

Team Salted

Bij Salted weten wij als geen ander uw merk perfect te positioneren. Waarom? Omdat ons team uit een groep specialisten bestaat, die een levenslange ervaring hebben in de FMCG branche. Alles wat met eten, drinken, horeca te maken heeft; is datgene wat wij graag ontleden, op smaak brengen, presenteren en verpakken in een geweldig marketingjasje. Met als doel om bij uw klanten alle zintuigen te prikkelen.

Marjon van Alphen

Multimedia Designer

Stille wateren, diepe gronden. Althans, dit zou je kunnen denken bij Marjon. Geconcentreerd en met een volledige focus neemt ze alle design vraagstukken in haar op. Om vervolgens uit die bodemloze diepe gronden haar inspiratie te putten. De meest creatieve uitingen en visuele producten zet zij vervolgens perfectionistisch neer. En hier omheen is Marjon een enorm fijn en gezellig persoon met een liefde voor natuur en horeca.

marjon@salted.nl
085 401 949 5

Pieter Struik

Programmeur

Pieter onze levensgenieter! Zijn jonkheid en enthousiasme zorgen voor een aanwezige, positieve, vibe in ons pand. Passie heeft hij voor het web. Stoeien met codes, ingewikkelde termen als Javascript, HTML, CSS vliegen hier in het rond. Maar gelukkig drinkt hij ook graag een speciaalbiertje, dat is het niveau dat ons beter afgaat. Gelukkig brengt zijn kennis de benodigde expertise voor onze technische vraagstukken en die van onze klanten.

pieter@salted.nl
31 6 30832863

Lizzy Oudeman

Allround Marketeer

Lizzy is een energieke, creatieve online marketeer die lef en gezond verstand inde juiste dosis combineert. Zij zet enthousiast haar unieke ideeën om in marketing-concepten voor de horeca. Daarnaast is ze verzot op food-fotografie! Dit levert vaak betoverende plaatjes op; Zo heb jij foto’s op je social-media waar je écht je tanden in wil zetten. Haar ‘guilty pleasure’? Smokey, peated whiskey met een sigaar!

lizzy@salted.nl
31 6 131155752

Tamara Lokker

Fotograaf en DTP

Dit is Tamara, een enthousiaste lens- en levenskunstenaar met een oog voor het buitengewone. Haar passie voor fotografie brengt niet alleen beelden tot leven, maar vertelt ook een verhaal achter elk shot. Met haar ene been in de wereld van gezelligheid en de horeca en de andere in de wereld van creativiteit en details, weet ze keer op keer met haar lens de essentie van het moment te vangen en mensen te verbinden.

Tamara@salted.nl

Melissa Droger

Tekenaar

Maak kennis met Melissa, onze getalenteerde tekenaar. Melissa is het type waarbij vakkennis en talent hand in hand gaan. Ze spreekt misschien niet veel, maar haar tekeningen vertellen verhalen die duizend woorden overstijgen. Met elke lijn die ze trekt, met elke schaduw die ze zorgvuldig plaatst, brengt ze haar ideeën tot leven op het papier.

Melissa@salted.nl