Team bevenco

Zij maken het verschil! Onze mensen zijn Bourgondiërs, levensgenieters, professionals, allemaal met een grote passie voor drinks! Ieder met zijn of haar specialisme die zij graag met u delen! Want laten we eerlijk zijn, dat is van toegevoegde waarde voor u, uw assortiment en uw omzet! Outstanding drinks deserves outstanding people! 

Naast het hebben van kennis van zaken is ons team klantvriendelijk, out of the box denkend, en servicegericht. En echt enorm servicegericht; kijkt u hier maar eens wat wij graag extra doen voor onze klanten!

Wij geloven dan ook niet in een bepaald persoon per gebied. U kunt zelf kiezen met welk van onze collega’s u contact wil hebben binnen het specialisme en profiel wat bij u gevoelsmatig het beste past! Neemt u daarom contact op met 1 van onze medewerkers en ervaar het zelf!

Robert van Gurp

Register Vinoloog
Onze financieel manager! Robert linkt alles aan elkaar en weet alle connecties op de juiste manier te leggen. Hij zorgt ervoor dat op het vlak van financiën en transport alles optimaal is geregeld. Als medeoprichter van Bevenco zijn er voor hem ook geen geheimen binnen het gehele assortiment dranken! En met zijn afgeronde vinologenopleiding is er bij hem een diepgang te vinden in wijn.

robert@bevenco.nl
+31 6 25 08 38 77

Willem Jan Struik

Register Vinoloog
Vanuit een bourgondisch nest is hij vanaf het eerste uur actief in de drankensector. Hij investeert graag in de markt en zijn klanten en heeft altijd weer nieuwe ideeën. De perfecte balans met zijn compaan die dit weer relativeert wat zorgt voor een juiste koers en balans binnen het bedrijf. Als Register Vinoloog is zijn wijnkennis groot, maar als echte liefhebber is er een grote passie en kennis voor het gehele assortiment dranken.

willemjan@bevenco.nl
+31 6 41 07 27 26

Rene Verhoef

Zytholoog
Frysk bloed tsjoch op! Onze Fries die door de liefde van z’n leven nu in Zeeuws Vlaanderen woont. Hardlopen, fietsen, zwemmen; hij doet het maar al te graag; die triathlon gaat er komen! Op het gebied van dranken draait hij al zo’n 15 jaar mee. Hij adviseert u graag over de gehele breedte van ons portfolio. Maar de 2-jarige zythologenopleiding in Gent zorgt voor een enorme bierkennis die hij perfect weet toe te passen!

rene@bevenco.nl
+31 6 41 31 97 83

Herman Struik

Wijn Specialist
Herman de Handyman! Technisch is hij erg sterk en werkt hij de concepten uit die ontwikkelt worden. Daarnaast is hij een liefhebber van mooie dranken en een ware wijnspecialist. Ook heeft hij een grote voorliefde voor Israël en kan hij tot in detail enthousiasmeren over de mooie dranken die wij ook uit dit land importeren. In zijn vrije tijd is hij graag in de weer met zijn kamado om hier mooiste gerechten op te bereiden, ter compensatie pakt hij zijn racefiets voor een stevige ronde trappen.

herman@bevenco.nl
+31 6 13 35 50 22‬

 

 

Alex Swibben

Register Vinoloog
De wijnfluisteraar, onze gezelligheidsman! Uren, kan hij vol passie vertellen over wijn. Hij denkt in wijn, ademt wijn, het is zijn levenslust. Al een leven lang (en dat is lang gezien zijn leeftijd) is hij werkzaam in deze branche en zijn er ook geen geheimen meer voor hem. Het is dan ook geen verrassing dat hij zijn diploma register vinoloog heeft behaald. Hij weet overal ter wereld de perfecte pareltjes te selecteren en zorgt ervoor dat het wijnportfolio staat als een huis. Hij komt graag bij je langs om dit portfolio samen te proeven en te beleven!

alex@bevenco.nl
+31 6 54 21 48 55

 

Jeanne-Marij van der Veer

Office Manager

Ze is een warm welkom voor onze bezoekers én onze steun en toeverlaat op kantoor! Jeanne-Marij is een vrolijke, opgeruimde, administratieve duizendpoot die nergens haar handen voor omdraait. Als organisatorische alleskunner heeft Jeanne-Marij haar zaken altijd op orde. En natuurlijk is ook zij een liefhebster van het goede leven, waarbij ze het genieten van een goed glas wijn compenseert met een stevige duurloop.

jeanne-marij@bevenco.nl
+31 187 84 46 95

 

Daan-Jan Orgers

Logistiek Manager

De woorden ‘kan niet’ en ‘lukt niet’ staan niet in zijn woordenboek. Daan-Jan is enorm resultaatgericht en gaat geen uitdaging uit de weg. Het magazijn is dan ook zijn domein en hij zorgt dat het hier tot in de puntjes geregeld is. Daan-Jan is een groot fan van autosport. Regelmatig kruipt hij ook zelf met een goed glas speciaalbier achter het stuur; weliswaar dan wel van zijn racesimulator. 

logistiek@bevenco.nl
+31 187 84 46 95

 

Wilko de Neef

Sales Manager

Hij was gisteren gestopt met bier drinken, maar vandaag viert hij zijn comeback! Mr. Beer is here. Hij heeft veel gezien, gehoord, geproefd in de wereld van dranken. Als u uw dag niet heeft, dan zorgt Wilko dat u die wel krijgt. Zijn levensmotto is: ‘zeg wat je doet en doe wat je zegt’ en dit is ook wat hij nakomt. Wilko is een ware bon vivant; een vreugdevolle levensgenieter! 

wilko@bevenco.nl
+31 6 51 52 22 64

 

Ton van Hoorn

Logistieke Held

Altijd in voor een feestje. Dat is DJ Ton! Velen kennen hem van eveneenfeestje.nl. Naast dat Ton zorgt voor veel gezelligheid op een feestje, vinden wij het erg gezellig dat hij onderdeel is van ons team. Want Ton is een fijn persoon in de omgang en heeft al jarenlange logistieke ervaring in de dranken. Hij geniet ervan als het magazijn strak en geordend is en dat alle orders op tijd en correct de deur uit zijn. Dat is ook een genot voor onze relaties. Daarom is Ton voor ons een feestje, en we hopen heel wat langer dan voor ‘even’. 

logistiek@bevenco.nl
+31 187 84 46 95

 

 

Britt Muller

Management Assistent

Haar achternaam voelt Duits aan. Dat is ze niet; maar de ‘deutsche pünktlichkeit’ heeft ze wel degelijk in de vingers. Nauwkeurig en doelgericht gaat Britt te werk. Ze is een echt mensenmens en in haar element tijdens goede gezelschappen. Zij staat klaar voor de mensen om haar heen en is graag een luisterend oor en oplossingsgericht. Zowel zakelijk als privé. Optimaal genieten van de brightside of life staat bij Britt hoog aangeschreven.  In het weekend gaat ze het liefst met haar vriendinnen terrassen, waarbij ze zich graag tegoed doet aan een mooi glas witte wijn of cava. Natuurlijk wel met mate.

britt@bevenco.nl
+31 187 84 46 95