BEVENCO

Ons DNA

ONS DNA

Inspireren op het vlak van ‘genieten’, waarde toevoegen aan uw drankenassortiment, dát zit in ons DNA! In onze ogen is het segment dranken op te splitsen in drie categorieën: ‘drinken’, ‘genieten’ en ‘exclusief’. 

Genieten

Dit zijn de dranken die het hart van een consument raken! Alleen al bij het zien van deze dranken worden de zintuigen geprikkeld en verblijd. Hierbij draait het om beleving en kwaliteit! Hier gaat het om dranken met sensationele smaken én een goed verhaal. Bij ‘genieten’ heeft u een doordacht assortiment met creativiteit, originaliteit en variatie in de opbouw. Producten die vanuit passie zijn geselecteerd, vanwege klasse, uitstraling, verhaal, historie, beleving en vakmanschap! Die beleving waarvoor die consument juist zo graag naar uw zaak komt en… waarvoor ze ook weer bij u terugkomen! Én dan mag een consumptie iets hoger zijn in prijs, de waarde voor de consument zal dit zwaar overtreffen.

Drinken en Exclusief

Drinken is het inspiratieloze, dertien-in-een-dozijn assortiment. Waarbij de ondernemer, gemakzuchtig of gedwongen, kiest voor het gehele assortiment van één brouwer of producent vanwege de ‘hoge kortingen’ of veronderstelde gemakken.

Genieten op een hoger niveau noemen wij exclusief; waarbij veelal de prijs en de behoefte van uw consument uit balans zijn. En zeker, hier zijn geweldige dranken te vinden. Hiervan hebben wij ook een aantal smullers in ons portfolio, maar dan wel in gezonde verhouding tot het segment ‘genieten’. ‘Exclusief’ is wervelend en doet ons hart sneller kloppen, maar dit is niet het assortiment waar uw onderneming de consument optimaal mee bedient. Deze balans weten wij samen met u optimaal in te vullen!

Bevenco is Genieten

Ons rotsvast vertrouwen is dat kwaliteit altijd boven komt drijven. Daarom loopt de rode draad van ons assortiment door het vreugdevlak van ‘genieten’.