BEVENCO

Ons DNA

ONS DNA

Inspireren op het vlak van ‘genieten’, waarde toevoegen aan uw drankassortiment, dat zit in ons DNA! In onze ogen is het segment dranken op te splitsen in drie categorieën; ‘drinken’, ‘genieten’ en ‘exclusief’.

Drinken

‘Drinken’ is het inspiratieloze, duizend in een dozijn assortiment. Waarbij de ondernemer bewust of gedwongen kiest voor het gehele assortiment van 1 brouwer of producent vanwege de ‘hoge kortingen’ of bepaalde zogenaamde gemakken.

Genieten

‘Genieten’ is dat waar de consument voor naar de horeca of uw speciaalzaak komt! Alles draait hierbij om beleving en kwaliteit! Iets anders drinken dan standaard, onderbouwd met een goed verhaal en optimale kennis. Een drankenkaart of een winkelassortiment die deze kennis overbrengt en voorzien is van een goede doordachte opbouw en variatie. Producten die vanuit passie gekozen zijn vanwege kwaliteit, uitstraling, verhaal, historie, beleving en vakmanschap! Die beleving waarvoor die consument juist naar uw zaak komt en… waarvoor ze ook weer bij u terugkomen. Wij geloven 100% dat dit een winning concept is voor de lange termijn. Dan mag een consumptie iets hoger zijn in prijs, maar de consumentenwaarde zal dit zwaar overtreffen.

Exclusief

‘Exclusief’ is genieten op een hoger niveau; de prijs dekt helaas niet altijd de kwaliteit. Wij vinden het geweldig en hebben hiervan een aantal smullers in ons portfolio, maar dan wel in een logische verhouding tot het segment ‘genieten’. Omdat het ‘exclusief’ assortiment niet hetgeen is waar uw onderneming volledig op kan draaien. Maar die balans weten wij samen met u optimaal in te vullen!

Bevenco is Genieten

De vreugde van de lage prijs wordt vergeten als de schade van de lage kwaliteit ervaren wordt. En vice versa. Ons rotsvast vertrouwen is dan ook dat kwaliteit altijd boven komt drijven. Daarom loopt de rode draad van ons assortiment door het vreugdevlak van ‘genieten’. De eerste kwaliteit die nodig is bij u als ondernemer, is durf. Bevenco helpt haar klanten al sinds 2011 om op deze basis de mooiste dranken gezamenlijk voor uw onderneming te selecteren!