Amici Limoncello

Van Amalfi naar AMICI

Het verhaal van AMICI begint hier 1.855 km vandaan, in de Amalfikust, 30 kilometer ten zuiden van Napels. Tegen de rotswanden van deze unieke omgeving groeien de meest pure en aromatische citroenen ter wereld. Ook wel het goud van de Amalfi genoemd. Toegegeven: de citroenen van de Amalfikust verdienen geen schoonheidsprijs. Maar wat lelijk is van buiten, is vaak mooi van binnen. Met veel zorg worden de citroenen met de hand geplukt, geschild en direct verwerkt zodat de rijke aanwezigheid van etherische oliën bewaard blijven. Deze zorgen namelijk met name voor de unieke smaakbeleving van AMICI.

Amici (3)
AMICI-25

Limoncello, maar dan AMICI

Het gebruik van het meest versuikerde gedeelte van graanalcohol en osmosewater maakt AMICI Limoncello compleet. Geen chemische en alcoholische afdronk zoals je misschien gewend bent, maar een zachte en rijke smaak die je voor even mee terugneemt naar de Italiaanse Amalfi.

Amici Limoncello is een symbool van Italiaanse traditie en vakmanschap, en het proeven van deze likeur is als het nemen van een culinaire reis door de zonovergoten kustlijn van Amalfi… De smaak van ambacht, van kwaliteit en van passie is onmiskenbaar terug te proeven.

Gemaakt op traditionele wijze met de meest pure en aromatische citroenen uit de Italiaanse Amalfi.