Gerolsteiner Mineraalwater

Gerolsteiner Mineraalwater

Water is toch water? Absoluut niet! Er is een wezenlijk groot verschil tussen water en water. Veel volken en landen zijn zich hier van bewust. Maar door het kwalitatief redelijke kraanwater in Nederland zijn wij daar minder van op de hoogte. 

Water is een essentiële voedingsstof voor ons lichaam en het belangrijkste levensmiddel! Water drinken is de gezondste manier om te hydrateren. Gerolsteiner verfrist het gehele lichaam en voorziet het van waardevolle mineralen.

Gerolsteiner is een mineraalwater van de hoogste kwaliteit. Maar wat maakt het eigenlijk zo speciaal? Vanwege de vulkanische oorsprong ervan, bevat Gerolsteiner bruisend mineraalwater zijn eigen waardevolle mineralen zoals calcium, magnesium en bicarbonaat. En dankzij de uitgebalanceerde inhoud aan calcium, magnesium en bicarbonaat, smaakt Gerolsteiner mineraalwater noch zout, zuur of bitter; maar aangenaam natuurlijk en neutraal.

Het in stand houden van deze geweldige kwaliteit heeft bij Gerolsteiner altijd de grootste prioriteit gehad, en nu nog steeds. Dat is de reden dat de deskundigen bij Gerolsteiner zorgvuldig toezicht houden op elke individuele productiestap: van de bron tot de fles, van het etiketteren tot het laden. Op deze manier kan Gerolsteiner garanderen dat het mineraalwater dat u drinkt uit één van de flessen dezelfde kwaliteit heeft als bij de bron: fris en zuiver!

Als het om kwaliteitsgarantie gaat, voldoet Gerolsteiner niet enkel aan de strenge wettelijke eisen. Er worden ook elke dag tot 300 waterstalen genomen om een ideale mineraalverhouding en het hoogste niveau van zuiverheid te garanderen

Calcium

Calcium is de kwantitatief belangrijkste mineraalstof in het menselijk lichaam. In totaal is er ongeveer één kilogram calcium in ons lichaam opgeslagen; 99% daarvan bevindt zich in onze beenderen. Zoals het geval is bij andere mineralen, kan het door ons organisme niet zelf geproduceerd worden. Bijgevolg moeten we de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid via ons voedsel tot ons nemen. Het lichaam kan het in mineraalwater reeds opgeloste calcium, uiterst goed opnemen. De natuurlijke beschikbaarheid van calcium uit mineraalwater is minstens zo goed als het calcium dat zich in melk bevindt.

Magnesium

Magnesium is -zoals alle mineralen en sporenelementen- een essentiële voedingsstof. Dit betekent, het menselijk lichaam heeft magnesium nodig, maar kan het niet zelf produceren. De dagelijkse behoefte aan magnesium bedraagt 350 tot 400 mg. Dus moeten we het via onze voeding opnemen. Bij het sporten of tijdens stress-situaties wordt er veel magnesium verbruikt. Magnesiumrijk mineraalwater zorgt voor een optimale aanvulling.

Bicarbonaat

Bicarbonaat is een natuurlijk bestanddeel van ons mineraalwater. Het is in ons mineraalwater verbonden met mineralen zoals calcium en magnesium. Doordat bicarbonaat, zuurneutraliserend werkt, zorgt het voor een aangename neutrale en natuurlijke smaak van het Gerolsteiner mineraalwater.

1 Liter Gerolsteiner Medium en Sprudel bevat 1/3 van de de dagelijks aanbevolen hoeveelheid calcium en 1/4 van magnesium!

Wilt u weten hoeveel mineralen uw favoriete merk bevatten, check dit op: www.mineral-calculator.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *